Vertaling nodig? info@vertalenitaliaans.nl

Home » Seo Italiaans

Seo Italiaans

SEO vertalingen in het Italiaans

We verzorgen vertalingen van SEO-teksten en schrijven SEO-teksten in het Italiaans.
Hierbij letten we op de meest effectieve trefwoorden en woordcombinaties voor uw website en product in het Italiaans.

SEO-vertaler Italiaans

Voor uw succesvolle SEO-campagne heeft u een taalspecialist nodig met met kennis van zaken in de SEO-wereld en thuis in HTML en Google Analytics. Deze talenten zijn moeilijk te vinden in een persoon, maar toch niet onmogelijk. Specifiek voor de Italiaanse markt en uw onlinestrategie bieden we vertaaldiensten om uw succesvolle SEO-campagne in het Nederlands of Engels om te zetten en verder uit te breiden in Italiƫ.

Website en metatekst laten vertalen?

De zoektermen uit het Nederlands letterlijk laten vertalen kan wat onhandige of helemaal geen competitieve metagegevens opleveren voor uw landingspagina. De keuze voor een trefwoord is niet alleen een vertaalkwestie, het moet ook passen bij uw strategie en kliks opleveren.

Google zoekalgoritme vraagt steeds meer variatie in uw tekst en het gebruik van synoniemen heeft een positief invloed op de zoekresultaten. Hierbij is de kennis van de taal en cultuur van het land onmisbaar. U kunt wel de vertaling van restaurant zelfstandig vinden in uw woordenboek maar woorden zoals ‘taverna’, ‘locanda’, ‘trattoria’, ‘tavola calda’ zult u niet zomaar tegenkomen, deze verschillende concepten kunt u niet met 1-op-1 vertaling uit het Nederlands oplossen.

Hiervoor kunt u terecht bij onze native vertaalster Italiaans met SEO kennis.

CMS en Webwinkels

Heeft u een Magento, WordPress of Joomla webwinkel? We kunnen hiermee omgaan. We beschikken uiterraad over de nodige technische kennis van htm5 en css en heeft ruime ervaring met deze content management systemen, mocht u uw productbeschrijving en metagegevens direct in uw cms-omgeving willen laten aanpassen.

Nog vragen of een offerte? Neem contact: info@vertalenitaliaans.nl